Download hier het receptenboek. Geniet ervan!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Geboortedatum

Teambuilding kookworkshop in Amsterdam voor een optimale sfeer en samenwerking

Teambuilding kookworkshop Amsterdam

Tijdens de kookworkshop teambuilding van De Amsterdamse Kookschool staat het werken in team verband centraal. Iedereen wordt ingedeeld in teams en elk team is verantwoordelijk voor een gang van het diner. Alleen door optimaal samen te werken kunnen de gerechten de juiste smaak krijgen.

De teams worden bijgestaan door één van onze chef-koks die jarenlange ervaring hebben in de keuken en gaan de teams begeleiden om een heerlijk diner te bereiden.

Na de bereiding van de gerechten gaat iedereen aan tafel om de verschillende gangen te proeven en de andere teams te beoordelen onder het genot van een heerlijk glas wijn.

De kracht van deze teambuilding kookworkshop is dat met in een ongedwongen sfeer met elkaar aan de slag gaat en elkaar beter leert kennen en begrijpen.


Teambuilding Kookworkshop:
Mystery Box – Inventief
& Creatief

Starttijd: 15.00 uur tot 20.00 uur

Teambuidling Kookworkshop Mystery Box – Inventief & Creatief

Bij aanvang wordt iedereen in teams ingedeeld en volgt een instructie van onze chef-kok. Alle teams mogen één dichte box kiezen waarbij de ingrediënten pas uit de box mogen worden gehaald als elk team een box heeft gekozen. Elk team dient een heerlijk 4-gangen diner te bereiden met deze gerechten. Creativiteit wordt gevraagd van alle deelnemers om een passend menu samen te stellen! De teams mogen alle kookboeken in De Amsterdamse Kookschool raadplegen voor inspiratie! Elk team heeft 100 punten, per vraag die gesteld wordt aan de chef-kok worden punten in mindering gerekend. Technische vragen – 5 punten, vragen betreffende het menu – 10 punten. Het team met de meeste punten en beste chef beoordeling wint! Na het bereiden is het tijd om onder het genot van bijpassend wijnen heerlijk te genieten van de maaltijden.

prijs op aanvraag

Teambuilding Kookworkshop:
Efficient & Financieel

Starttijd: 16.00 uur tot 20.00 uur

Teambuilding Kookworkshop: Efficient & Financieel

Tijdens deze Aziatische teambuilding kookworkshop worden alle deelnemers in willekeurige groepen verdeeld. Als de groepen zijn ingedeeld volgt er een korte uitleg van onze chef-kok. Elk team ontvangt een budget en verzorgd zelf de aankopen in Chinatown (2 minuten lopen vanaf De Amsterdamse Kookschool) voor deze kookworkshop. Welk team de aankopen zo efficient en goed mogelijk heeft gedaan, ontvangt bonuspunten. Na de inkopen is het tijd om het menu te bereiden! De chef-kok laat slechts één keer zien hoe het moet, daarna is elk team op elkaar aangewezen. Welk team heeft het beste opgelet en werkt het beste samen om een heerlijk diner te bereiden? De chef-kok beoordeeld per team de prestaties op inkopen, samenwerking en bereiding. Het team met de meeste punten wint! Na het bereiden is het tijd om onder het genot van bijpassend wijnen heerlijk te genieten van de maaltijden.

prijs op aanvraag


U kunt uiteraard ook uit één van onze kookworkshops kiezen

Teambuilding workshop aanvragen

Naam

Datum

Telefoon

E-mail