Download hier het receptenboek. Geniet ervan!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Geboortedatum

Proeverij in Amsterdam

Heerlijke wijn en kaas proeverijen in het centrum van Amsterdam! Gezellig met uw collega’s, een groep vrienden of familie een dagje uit in Amsterdam? Wat dacht u van een bezoek aan De Amsterdamse Kookschool? Lekker proeven, genieten en kennis opdoen onder begeleiding van professionals in een historisch pand uit 1775. Midden in het oude warme centrum van Amsterdam in Chinatown op loopafstand van het centraal Station en de Metro.


Wijn, Kaas en Chocolade Proeverij in Amsterdam

Wijnen, kazen of chocolade proeven? Bij De Amsterdamse Kookschool hebben we de lekkerste proeverijen in het centrum van Amsterdam. U kunt enkele proeverijen ook combineren met elkaar. Kom genieten en uw kennis vergroten. Hieronder ziet u ons aanbod aan proeverijen.


Franse Kazen proeverij (inclusief dranken)

Verbaasd u zich ook wel eens over het scala aan Franse kazen in de winkel en weet u niet welke keuze u moet maken, dan is deze kaasproeverij ideaal. Na de proeverij bent u instaat de juiste keuze te maken voor uw eigen feestje of gezellig samen zijn met uw geliefde.

prijs op aanvraag

Italiaanse Kazen proeverij (inclusief dranken)

Italiaanse kazen zijn wat onderbelicht in Nederland, maar dat maakt ze niet minder variabel, lekker en interessant dan kazen uit andere landen. Een nieuw stukje Italië openbaard zich voor u in deze proeverij.

prijs op aanvraag

Chocolade proeverij

Aphrodite? Gelukkig makend? Er wordt veel gezegd en geschreven over chocolade. Tijdens deze heerlijke proeverij komt u het allemaal te weten. Staat u sterk in uw schoenen?

prijs op aanvraag

Cocktail Workshop

Een geheel verzorgde Cocktail workshop waarbij drie verschillende cocktails worden gemaakt. Tijdens de workshop worden bijvoorbeeld een Mojito, een Cosmopolitan en een zelf verzonnen cocktail gemaakt inclusief een zelf verzonnen naam. Degene die de lekkerste cocktail van allemaal maakt krijgt een presentje!

prijs op aanvraag

Proeverij aanvragen

Naam

Aantal

Telefoon

Proeverij

E-mail

Datum