Download hier het receptenboek. Geniet ervan!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Geboortedatum

Kookworkshop in centrum AmsterdamDe leukste kookworkshops in Amsterdam

Kookworkshop in Amsterdam Centrum

De kookworkshops in De Amsterdamse Kookschool staan onder leiding van ervaren en gedreven Amsterdamse Chefs met een brede culinaire achtergrond en jarenlange ervaring. Zij zullen u en uw gezelschap leren ‘lekker eten koken’ met producten van het seizoen. Reserveren kan vanaf 8 personen.


Onze werkwijze bij een kookworkshop:

Wij bieden workshops op maat. Bij ontvangst wordt u feestelijk ontvangen en staan er een drankje en hapje klaar. Kort en duidelijk wordt de werkwijze en het verloop van de kookworkshop uitgelegd. Vervolgens gaat u en uw gezelschap in groepjes aan de gang om het menu te bereidein aan de hand van recepten en toelichting van de chef. Dan is het tijd om te genieten: Samen aan tafel om het zelf bereide menu te proeven, te bespreken en te beoordelen onder het genot van een mooi glas wijn.


Kookworkshops voor individuele deelnemers

Klik hier voor kookworkshops/kooklessen voor individuele deelnemers

Onze Kookworkshops in Amsterdam

Tapas

Van Tapas tot Pincho's: heerlijke tapas en pincho's met een mix van vlees, vis en vegetarische gerechten. Alle gerechten komen tegelijk op tafel en dan is het genieten geblazen

vanaf € 59,50 p.p.

Aziatisch

Het beste uit Zuid-Oost Azie. Van elk land zijn top gerechten koken en deze combineren. U maakt maar liefst 8 verschillende gerechten

vanaf € 59,50 p.p.

NIEUW NIEUW KOREAANS NIEUW NIEUW

Door Koreaanse Chef; De Koreaanse keuken die bekend staat om zijn pure, verse en magere ingrediënten. Koreaanse gerechten zijn gebaseerd op rijst, vis, vlees, tofu en gefermenteerde groenten. Veel gerechten kennen een marinade waarbij sojasaus en sesamolie de basis vormen.

prijs op aanvraag

Hollands

Het beste van eigen bodem. In het seizoen koken met de mooiste producten van dit moment uit Nederland. Bereidt een heerlijk 4 gangen diner.

vanaf € 59,50 p.p.

Italiaans

Basta alles met Pasta! en oneindig veel andere lekkernijen. De Italiaanse keuken is zo groots en meeslepend, daar raak je nooit op uitgekeken. De Italiaanse keuken in al zijn diversiteit met een verassend toetje.

vanaf € 59,50 p.p.

Thais

Alle geheimen van de Thaise keuken onthult. Curries, viskoekjes, loempia's, gerechten met cashewnoten, pittig, niet pittig. De Amsterdamse kookschool werkt samen met www.ThaiFood.nl en daar zijn we heel trots op.

vanaf € 59,50 p.p.

NIEUW NIEUW KENIAANS NIEUW NIEUW

Door Keniaanse chef; De etnische diversiteit van Kenia betekent een levende cultuur met meer dan 42 etnische stammen. Al deze stammen hebben hun aandeel in de authentieke en zeer smakelijke Keniaanse keuken. Dit wordt “chakula” genoemd oftewel “maaltijd of eten” in Swahili. De Keniaanse “chakula” is eigenlijk een feest van authentieke, verse en smakelijke ingrediënten die generaties teruggaan. Het is smaakvol en bevredigend, rijk en vol met textuur en hij gebruikt een heel palet aan smaken. Het doet je het water in de mond lopen, het is bijzonder lekker én verslavend! Schaam je niet om je bord af te likken nadat je jouw “chakula” hebt veroberd tot de laatste smakelijke hap!

prijs op aanvraag

Frans

Klassieke Franse gerechten zoals in de beste Bistro's van Parijs.

vanaf € 59,50 p.p.

Vegetarisch

Verrassingen van granen, noten, groenten en fruit.

vanaf € 59,50 p.p.

Indonesisch

Complete rijsttafel met de ultieme saté.

vanaf € 59,50 p.p.

Kroketten

Een compleet 4-gangen diner gebaseerd op verschillende soorten kroketten. Wordt kroketkoning of koningin en leer zelf allerlei heerlijke kroketten te bereiden. De ideale workshop voor teambuilding.

vanaf € 59,50 p.p.

Sushi

Leer de lekkerste Sushi's zelf te bereiden! Sushi doen we in combinatie met de Aziatische workshop

vanaf € 59,50 p.p.

Vietnamees

Ontdek de heerlijke Vietnamese keuken. Van noodle soepen, loempia's tot bijzondere gerechten met vlees en vis.

vanaf € 59,50 p.p.

Wild

Voor gevorderden en in het seizoen; een echte uitdaging

vanaf € 59,50 p.p.

Cocktail Workshop

Een geheel verzorgde Cocktail workshop waarbij drie verschillende cocktails worden gemaakt. Tijdens de workshop worden bijvoorbeeld een Mojito, een Cosmopolitan en een zelf verzonnen cocktail!

vanaf € 25,00 p.p.

Kookworkshop aanvragen

Naam

Aantal

Telefoon

Keuken

E-mail

Datum