Download hier het receptenboek. Geniet ervan!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Geboortedatum

Kookworkshop in centrum AmsterdamDe leukste kookworkshops in Amsterdam

Kookworkshop in Amsterdam Centrum

De kookworkshops in De Amsterdamse Kookschool staan onder leiding van ervaren en gedreven koks met een brede culinaire achtergrond en jarenlange ervaring. Zij zullen u en uw gezelschap leren ‘lekker eten koken’ met producten van het seizoen. Reserveren kan vanaf 8 personen.


Onze werkwijze bij een kookworkshop:

In een telefonisch gesprek bespreken we uw wensen en ideeën voor de kookworkshop, op basis hiervan bieden we u een workshop op maat. Bij ontvangst wordt u met een feestelijk aperitief en een verrassend hapje ontvangen. Kort en duidelijk wordt de werkwijze en het verloop van de kookworkshop uitgelegd. Vervolgens gaat u en uw gezelschap in groepjes aan de gang om het menu te bereidein aan de hand van recepten en toelichting van de chef. Dan is het tijd om te genieten: Samen aan tafel om het zelf bereide menu te proeven, te bespreken en te beoordelen onder het genot van een mooi glas wijn.


Kookworkshops voor individuele deelnemers

Klik hier voor kookworkshops/kooklessen voor individuele deelnemers

Onze Kookworkshops in Amsterdam

NIEUW NIEUW KENIAANS NIEUW NIEUW

Door Keniaanse chef; De etnische diversiteit van Kenia betekent een levende cultuur met meer dan 42 etnische stammen. Al deze stammen hebben hun aandeel in de authentieke en zeer smakelijke Keniaanse keuken. Dit wordt “chakula” genoemd oftewel “maaltijd of eten” in Swahili. De Keniaanse “chakula” is eigenlijk een feest van authentieke, verse en smakelijke ingrediënten die generaties teruggaan. Het is smaakvol en bevredigend, rijk en vol met textuur en hij gebruikt een heel palet aan smaken. Het doet je het water in de mond lopen, het is bijzonder lekker én verslavend! Schaam je niet om je bord af te likken nadat je jouw “chakula” hebt veroberd tot de laatste smakelijke hap!

prijs op aanvraag

NIEUW NIEUW KOREAANS NIEUW NIEUW

Door Koreaanse Chef; De Koreaanse keuken die bekend staat om zijn pure, verse en magere ingrediënten. Koreaanse gerechten zijn gebaseerd op rijst, vis, vlees, tofu en gefermenteerde groenten. Veel gerechten kennen een marinade waarbij sojasaus en sesamolie de basis vormen. Voor meer informatie: Korean Kitchen

prijs op aanvraag

Nederlands

Het beste wat de Hollandse bodem te bieden heeft. In het seizoen koken met de mooiste producten van dit moment. Bereidt een heerlijk 4 gangen diner.

prijs op aanvraag

Italiaans

Basta alles met Pasta! en oneindig veel andere lekkernijen. De Italiaanse keuken in al zijn diversiteit met een verassend toetje.

prijs op aanvraag

Thais

Alle geheimen van de Thaise keuken onthult. Met de beste combinaties van zoet, zuur, zout en pittig maakt u een prachtige rijsttafel.

prijs op aanvraag

Tapas

Van Tapas tot Pincho's: heerlijke tapas en pincho's met een mix van vlees, vis en vegetarische gerechten. Op uw volgende feestje zult u uw gasten verrassen.

prijs op aanvraag

Frans

Klassieke Franse gerechten zoals in de beste Bistro's van Parijs.

prijs op aanvraag

Vegetarisch

Verrassingen van granen, noten, groeten en fruit.

prijs op aanvraag

Indonesisch

Complete rijsttafel met ultieme saté.

prijs op aanvraag

Kroketten

Een compleet 4-gangen diner gebaseerd op 11 verschillende soorten kroketten. Wordt kroketkoning en leer zelf allerlei heerlijke kroketten te bereiden. De ideale workshop voor teambuilding.

prijs op aanvraag

Chocolade

Aphrodite? Is chocolade gelukkig makend? Tijdens de chocolade kookworkshop komt u er achter! We werken met chocolade van de allerbeste kwaliteit! Leer de lekkerste chocolade gerechten en desserts te maken.

prijs op aanvraag

Sushi

Leer de lekkerste Sushi's zelf te bereiden!

prijs op aanvraag

Patisserie

Wat zijn de lekkerste geheimen van de patisserie? Tijdens de Patisserie kookworkshop komt u er achter! Leer cupcakes, taart, madeleine, macarons en andere chocolade maken! De ideale workshop voor zaterdag of zondag middag.

prijs op aanvraag

Vietnamees

Ontdek de heerlijke Vietnamese keuken. Van noodle soepen, loempia's tot bijzondere gerechten met vlees en vis.

prijs op aanvraag

Cocktail Workshop

Een geheel verzorgde Cocktail workshop waarbij drie verschillende cocktails worden gemaakt. Tijdens de workshop worden bijvoorbeeld een Mojito, een Cosmopolitan en een zelf verzonnen cocktail!

prijs op aanvraag

Kookworkshop aanvragen

Naam

Aantal

Telefoon

Keuken

E-mail

Datum