Download hier het receptenboek. Geniet ervan!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Geboortedatum

Contact


Adres

Binnen Bantammerstraat 15
1011 CH AmsterdamBereikbaarheid

De Amsterdamse Kookschool is gevestigd in een historisch Amsterdams pand uit 1775 in de Chinese buurt vlakbij de Nieuwmarkt en de Zeedijk. Er zijn gezellige cafés, terrassen, musea en andere bezienswaardigheden in de buurt. De kookstudio is op loopafstand van het Centraal Station en de Metro Nieuwmarkt gelegen. Parkeren kan het beste en goedkoopste bij Parking Centrum Oosterdok (Oosterdoks Eiland; naast het Centraal Station). Voor tarieven en meer informatie: www.parkingcentrumoosterdok.nl


Routes

Parking Centrum Oosterdok (8 min lopen)
Oosterdoksstraat 150, 1011 DK Amsterdam, 020-420 33 81
Er zijn een aantal uitgangen om vanuit de garage in de bewoonde wereld te komen. Welke uitgang u ook kiest, u loopt richting het Centraal station. U komt langs het Hilton Hotel en op een hoek is een Starbucks Coffee gevestigd. U slaat linksaf en gaat over de Odebrug richting Prins Hendrikkade. U loopt rechtdoor, steekt de Prins Hendrikkade over de Geldersekade op. Halverwege de Geldersekade ziet u aan uw rechterhand een brug. Daar slaat u linksaf de Binnen Bantammerstraat in waar wij u welkom heten met een gezellig aperitief.

Metro Station Nieuwmarkt (4 min lopen)
In het Metrostation kiest u de uitgang Nieuwmarkt. (Wanneer u buitenkomt ziet u schuin tegenover u een heel goed Thais restaurant: Me Naam Naan (www.menaamnaan.nl). U staat nu in de Koningsstraat en slaat linksaf richting de Nieuwmarkt. U loopt door tot aan de Nieuwmarkt (aan uw rechterhand ziet u café Stevens (leuke kroeg). U slaat rechtsaf de Geldersekade op. Zodra u de brug aan de linkerkant heeft bereikt slaat u rechtsaf de Binnen Bantammerstraat in waar wij u welkom heten met een gezellig aperitief.

Centraal Station (8 min lopen)
U gaat het Centraal Station uit richting de binnenstad. U loopt vanaf het stationsplein rechtdoor richting het Damrak. U steekt over bij de stoplichten en slaat direct linksaf waar u wederom direct stoplichten tegenkomt. U loopt nu op de Prins Hendrikkade. U gaat links met de bocht mee en neemt de tweede straat rechts. Op de hoek van deze straat staat Hotel Barbizon. U loopt nu op de Zeedijk, die na 100 meter een lange bocht naar rechts maakt. U blijft doorlopen totdat u op een kruising komt met De Stormsteeg en De Korte Stormsteeg. U slaat linksaf De Stormsteeg in. U gaat rechtdoor de brug over, steekt de Geldersekade over en u loopt de Binnen Bantammerstraat in waar wij u welkom heten met een gezellig aperitief.


Overige gegevens

BTW: 851764678B01
KvK: 55561144

Bel mij

Naam

Telefoon

E-mail