Download hier het receptenboek. Geniet ervan!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Geboortedatum

Een heerlijke catering voor elke gelegenheid

Bij ons staat de klant centraal. Met ruim 30 jaar ervaring hebben we bij De Amsterdamse Kookschool voor elke gelegenheid en elke wens een passende catering. Met onze cateringen krijgt u een unieke beleving van diverse smaken en prikkels; uw catering wordt een heerlijke culinaire ervaring. Van catering in buffet opstelling tot volledig uitgeserveerde diners, alles is mogelijk!

 • Uitgeserveerde Catering


  Een heerlijke catering voor elke gelegenheid "originele gerechten uit eigen keuken met passie bereid; 30 jaar ervaring".

  Voor uw speciale gelegenheid wilt u een uitgeserveerd diner met ervaren bediening en heerlijke gerechten. Wij kleden uw locatie aan naar uw wensen. Mooie tafelkleden, katoenen servetten, warme borden, goed bestek en fijn glaswerk geven de sfeer die u voor ogen heeft. Uw gasten worden verwend met tongstrelende gerechten, mooie wijnen en professionele bediening.

  In een persoonlijk gesprek, het liefst op locatie, bespreken we met u uw wensen en voeren deze uit om er een onvergetelijke avond van te maken.
  Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan of bel ons direct.

 • Trouwerijen


  Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven. Met de ervaring en professionele aanpak van De Amsterdamse Kookschool zal uw bruiloft een dag worden om nooit te vergeten.

  Culinair genieten voor uw gasten en jullie genieten van de aandacht, gezelligheid en tevredenheid van uw familie en vrienden.

  Graag bespreken wij met u de verschillende mogelijkheden en de ideeën over de catering om deze dag zo compleet mogelijk naar uw wensen in te vullen

 • Buffet Catering


  Viert u uw verjaardag? Heeft u een bedrijfsfeest? Verwacht u 10 of 150 personen? Wilt u de Franse keuken, de Italiaanse keuken of heeft u andere ideeën voor uw catering?

  In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en voorkeuren om uw gelegenheid tot een succes te maken.

  Door onze ruime ervaring hebben wij voor al uw wensen een passende catering. Tijdens de catering kunt u zelf genieten en de zorgen aan ons overlaten.

Catering aanvragen

Naam

Datum

Telefoon

E-mail